tiistai 24. syyskuuta 2013

Summer 2013





Eka päästiin peruskoulusta, ja mun kesäloma alko tosi hyvin! Kävin kesätöissä Tullin Kaffessa, ja tykkäsin tosi paljon olla siellä, se oli mun toinen kesä siellä ja tykkään kun siellä pääsee tekemään niin paljon kaikkea monipuolista eikä vaan tiskaan ja oleen kassalla. Olin kans kavereiden kanssa tosi paljon ja tehtiin kaikkee kivaa!







Käytiin Emman ja Maikun kanssa särkkiksessä, söin ihanaa ruokaa, ja vieteltiin klustermusta tyttöjen kanssa telttaillen ja paljon kaikkee muuta!



Juhannuksen jälkeen vaihdoin maata, ja lähdettiin kuukaudeks Espanjaan! Tarkotuksena siis oli olla viikko porukoiden kanssa lomailees, ja siitä suoraan 3vkon kielimatkalle.














Eka viikko porukoiden kanssa, ja 3,5pv kielimatkalla meni tosi hyvin. Ehin tutustua ihaniin ihmisiin ja sitte neljäntenä päivänä lähettiin kielimatka porukan kanssa Torremolinosiin rannalle, jossa mä tipuin veneestä ja paskoin mun jalan.. Siitä lähdettiin suoraan sairaalaan, jonne mun porukat tuli myös, ja lääkäri totes että mun ois parempi keskeyttää kielimatka ja mennä asumaan loppu lomaksi mun porukoiden kanssa.. Niinpä me sit tehtiin ja vietin loppu lomaa iskän ja äidin kanssa niiden kämpässä.













































Lopu 2,5 viikkoa meni siis pyörätuolissa ja keppien kanssa koska mulla oli mennyt 3 kohtaa nivelsiteet nilkasta. Ihan kiva olla keski kesällä Espanjassa eikä pääse uimaan muuta kun pussi jalassa.. Nooh vaiks mun suunnitelmat Espanjassa meni uusiksi ni oli kyllä tosi kiva reissu!






Assin ylläri läksiäis kakku xd









Loppu kesä meni kavereiden kanssa,olin laululeirillä ja kokkailtiin tosi paljon! Kesän jälkeen moni lähti eri kouluihin ja  paikkakunnille ku mä, ja ihan koulun alussa Jessica muutti yllättäen Viroon, joka oli mulle tosi kova pala.. Mut elämäs täytyy kestää vastoinkäymisii ja onneks me nähdään vielä! Kävin kans ottamassa napakorun.. tosin salaa.. josta äiti ei niin kauheesti tykänny.. :D






Sitte mulla alko täs just koulukin! Olin ihan järkyttyny aluks, kun en tuntenut ketään meidän luokalta ja muutenki uus koulu ja uudet ihmiset yms.. Mut nyt tän parin kuukauden yhdessä olon jälkeen voin sanoa et mun luokalta löytyy tosi ihania ihmisiä ja oon onnellinen et meidän luokalla on hyvä luokkahenki jne! Kaksoistutkinnosta sen verran, et se on kyl tosi raskasta ja oon pari kertaa miettiny et lopettaisinko sen matikan takia( lukios matikka on niin vaikeeta!) mut kattoo nyt miten pärjään ekoissa kokeissa jotka nekin on ihan pian ja pitäis vaan jaksaa harjotella enemmän kotona, mitä en oo täs hirveesti jaksanu tehdä..

Tässä tää postaus mun kesästä, alan tästä postaileen kunnolla piakkoin ja muistutan viel et mut löytää myös:

 instagramista: miialala
askista: miialalala
kik: miia97


xoxo miia

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi ja postaus! :))

    http://picturesfromthesky.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! :-) Tuli tosi hyvä mieli ja ikävä kesää!

    One big smile

    VastaaPoista